ligtenberg logo groen 002

Accessoires

Bij intensief gebruik van uw kunstgras heeft u verschillende randproducten nodig. Onze specialisten hebben voor u verschillende producten samengesteld waardoor u gegarandeerd bent van het passende product voor de juiste toepassing. 

 

Lijm

Lijm is verkrijgbaar in kokers van 290 ml, emmers van 6 kg en 14 kg.

Lijmkam

Wordt vaak in combinatie met het lijmband gebruikt. De lijmkam is nodig om de lijm evenredig over de lijmband te verdelen.

Lijmband

DIt is als het ware de lijmdrager voor het kunstgras. Het lijmband zorgt ervoor dat 2 of meerdere stukken kunstgras aan elkaar komen te zitten, zodat ze niet verschuiven. De lijmband is niet zelfklevend.

Bevestigingspinnen en bevestigingspennen

Als u het kunstgras niet aan de ondergrond vast wil plakken met lijm, kunt u het kunstgras ook aan de ondergrond bevestigen, d.m.v. bevestigingspinnen, dit zijn U-haken. Deze zet u aan de rand van het kunstgras, zodat deze niet meer verschuift. De bevestigingspennen zijn lange pennen waar u het drukverdeeldoek mee vastzet. 

Drukverdeeldoek

Het drukverdeeldoek zorgt ervoor dat er geen wortels en/of onkruid door het kunstgras naar boven komt. Ook zorgt het ervoor dat er geen deuken in het kunstgras komen door bijvoorbeeld spelende/springende kinderen.